Oplaadpunt aanvragen
gemeente Achtkarspelen

Wil je een aanvraag plaatsen voor een openbaar oplaadpunt dicht bij je werk of woning? Bekijk hoe dit geregeld is in Achtkarspelen en vul het aanvraagformulier in.
Oplaadpunt in de buurt van jouw woning

Aanvraagformulier Gemeente Achtkarspelen

Het lijkt er op dat uw gemeente momenteel nog niet samenwerkt met een partij om openbare laadpalen te plaatsen. Rijdt u een elektrische auto, of gaat u binnenkort elektrisch rijden? Meld u als elektrisch rijder. Wij zullen dan contact opnemen met uw gemeente.

Vul onderstaand formulier in en wij nemen namens u contact op met de gemeente Achtkarspelen voor het plaatsen van een oplaadpunt in uw buurt.

of:Wat gebeurt er na het plaatsen van jouw aanvraag?

Een medewerker van ENGIE verzamelt de aanvragen voor gemeente Achtkarspelen en neemt contact op met de gemeente.

Hoe meer aanvragen er binnenkomen, hoe groter de kans dat er laadpalen geplaatst kunnen worden.

Het openbare laadnetwerk van ENGIE

ENGIE bouwt al sinds 2012 aan een openbaar laadnetwerk in Nederland. Momenteel bestaat het netwerk uit bijna 3000 oplaadpunten. ENGIE kan dit niet alleen. De laadpalen worden geleverd door EV-Box. EV-Box is de marktleider in laadpalen en laadoplossingen. Daarbij werkt ENGIE intensief samen met gemeenten, netbeheerders en aannemers om het proces van aanvraag tot laadpaal zo snel en eenvoudig mogelijk te laten verlopen.

De energie die ENGIE benut voor haar laadpalen is 100% groen en wordt opgewekt in de natuur, uit zon, wind, water of biomassa.

Wanneer kun je een openbaar oplaadpunt aanvragen?

Om in aanmerking te komen voor het (laten) plaatsen van een openbaar oplaadpunt moet je aan een aantal voorwaarden voldoen.
  • Je bent een particulier en in de gemeente woonachtig of werkzaam.
  • Je kunt bewijzen dat je beschikt of gaat beschikken over een elektrische auto.
  • Je kunt zelf geen laadpaal plaatsen bij, op of aan je woning.